Tegelzetter

Een ervaren tegelzetter heeft u zo gevonden

Op zoek naar een ervaren tegelzetter voor de verbouwing of renovatie aan uw woning of tuin? Dan kunt u hiervoor terecht bij Caan installatie & afbouw. Als professioneel installatiebedrijf hebben wij een ruime ervaring met het uitvoeren van onder meer stuc- en tegelwerk. Hierbij kunt u onder meer denken aan spachtelpoets, stucwerk, schuurwerk voor plafonds, al het tegelwerk in en rondom uw woning en sierpleister. Onze vakmannen beschikken over voldoende kennis en kunde om diverse tegelwerkzaamheden uit te voeren.

Een flexibel bedrijf voor al uw werkzaamheden

Als u een verbouwing wilt uitvoeren dan moet u hiervoor vaak diverse bedrijven inschakelen, zoals een elektricien, loodgieter en stukadoor. Het kan erg vervelend zijn om met diverse bedrijven contact te hebben, omdat dit kan leiden tot misverstanden en hoge kosten. Dit voorkomt u door Caan installatie & afbouw in te huren. Als flexibel bedrijf voeren wij verschillende werkzaamheden uit en u kunt ons onder meer inzetten als elektricien, loodgieter en tegelzetter. Kortom, wij zijn breed inzetbaar!

tegelzetter

Strakke tegels in uw woning of tuin

Een woning of tuin met strak, glad tegelwerk oogt prachtig. Wanneer u tegels in uw woning of tuin wilt laten plaatsen en hiervoor op zoek bent naar een ervaren tegelzetter dan bent u bij Caan installatie & afbouw aan het juiste adres. Wij kunnen uw tegels strak aanbrengen. Dit doen wij geheel naar uw wens.

Een hoge kwaliteit en lagere tarieven

Als u ons inzet als tegelzetter dan maakt u een goede keuze. Wij garanderen u namelijk dezelfde kwaliteit als een echt stukadoors- of tegelzettersbedrijf. Het enige verschil is, is dat wij voordeligere tarieven hanteren en ook nog eens breed inzetbaar zijn. Wij bieden u exact dezelfde kwaliteit als een gespecialiseerde tegelzetter, maar bij ons heeft u slechts één aanspreekpunt. Dit is wel zo helder en duidelijk. Daarnaast houden wij ons aan een veel strakkere planning en hanteren wij lagere tarieven.

Tegelzetter inhuren? Maak snel eens een afspraak met ons!

Wilt u ons inzetten als tegelzetter? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen voor informatie of het maken van een afspraak. Als tegelzetter verzorgen wij al het tegelwerk in en rondom uw woning. Nieuwsgierig geworden naar onze tarieven? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Dit is geheel vrijblijvend. U zit dus nog helemaal nergens aan vast. Als u dit doet dan zult u er al snel achter komen dat wij een betaalbare en zeer servicegerichte tegelzetter zijn.

WILT U GRAAG EEN OFFERTE OF INFORMATIE AANVRAGEN?