Installateur

Hier vindt u een flexibele installateur

Bent u op zoek naar een installateur, omdat u uw badkamer, keuken, woonkamer of een andere ruimte van uw woning wilt verbouwen? Dan is Caan installatie & afbouw er voor u. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf dat tal van werkzaamheden voor u uitvoert. Hierbij kunt u onder meer denken aan het plaatsen van cv-ketels en het installeren van verlichting en sanitair.

Realiseer een strakke prachtige badkamer of keuken

Droomt u al jaren van een prachtige, moderne badkamer of keuken? Dan kunnen onze vakmannen dit voor u waarmaken. Bij ons bent u hiervoor op de juiste plek. Hierbij maakt het niet uit om wat voor soort ruimte het gaat. Als flexibel bedrijf bieden wij altijd een uitkomst. Wij sturen een ervaren installateur voor uw installatieproject.

Eén vast aanspreekpunt

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt als u een verbouwing uit laat voeren. Meestal geldt voor verbouwingen dat u hiervoor meerdere bedrijven moet inschakelen. Dit kan weer leiden tot een lange doorlooptijd en onnodig hoge kosten. U kunt dit voorkomen door Caan installatie & afbouw in te huren. Wij zijn uw installateur, elektricien en loodgieter in één. Als veelzijdig bedrijf zijn wij uw enige aanspreekpunt. Dit is helder en duidelijk.

installateur

Helemaal volgens uw wensen

Wanneer u ons inhuurt als installateur dan zorgen wij ervoor dat uw verbouwing of renovatie geheel volgens schema verloopt. Wij houden ons aan de strakke planning en voeren de werkzaamheden geheel naar uw wensen uit. Hierdoor kunnen wij snel een project realiseren dat helemaal aan uw eisen voldoet.

Goede service en een perfecte kwaliteit

Als u ons inschakelt als installateur dan maakt u een goede keuze. Wij betrekken u continu in de verbouwing of renovatie en gaan samen op zoek naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Caan installatie & techniek staat voor een strakke planning en flexibiliteit. Daarnaast hechten wij een grote waarde aan het leveren van een goede service en perfecte kwaliteit.

Ons inzetten als installateur? Mail ons snel!

Wilt u ons graag inzetten als installateur? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen dan snel eens bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@caaninstalllatie.nl of bel naar +31 (0)341 428 444. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen. Door dit te doen komt u al snel te weten dat wij een zeer voordelige en klantvriendelijke installateur zijn.