Groene energiebronnen

Wat is groene energie?

In tegenstelling tot grijze (vervuilende) energie, die bijvoorbeeld wordt opgewekt door aardgas, aardolie of steenkool, is er ook groene energie. De groene energie wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groene energie wordt ook wel hernieuwbare of duurzame energie genoemd. De bekendste voorbeelden zijn windenergie en zonne-energie. Ook door het verbranden van biomassa met waterkrachtcentrales kan men milieuvriendelijk energie opwekken.

Zonne-energie

Zonne-energie is schone en duurzame energie. Tijdens het proces van het genereren van energie komen er geen schadelijke stoffen vrij. Met zonne-energie draagt u bij aan het milieu en de toekomst van onze kinderen.

De energie van de zon is schoon, gratis en onuitputtelijk. Hier kunt u slim gebruik van maken met bijvoorbeeld zonnepanelen. Door zonnepanelen te kopen kunt u zelf stroom opwekken en met zonne-collectoren uw water verwarmen. Zo worden zonnige dagen nog mooier voor u. De besparing die u realiseert met collectoren of panelen kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

 

verhuur groene energiebronnen

Offerte aanvragen

Om u een offerte te kunnen sturen hebben wij wat basis gegevens nodig. Deze kunt u invoeren in het offerte formulier op deze pagina. Met behulp van deze gegevens kunnen wij naar de benodigdheden voor uw specifieke situatie kijken. Wij komen regelmatig in plaatsen zoals Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet, Putten, ‘t Harde, Uddel, Utrecht, Zeewolde en Zwolle en omstreken voor het plaatsen van zonnepanelen en het verzorgen van andere toepassingen op het gebied van duurzame energie.

Naar aanleiding hiervan kunnen wij u een richtprijs geven. Wanneer dit bij u past, komen we bij u langs om uw wensen door te spreken en in te meten. We plannen dan ook een afspraak met u in wanneer we de installatie kunnen gaan uitvoeren.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen (info@caaninstallatie.nl) voor meer informatie en deskundig advies.

WILT U GRAAG EEN OFFERTE OF INFORMATIE AANVRAGEN?