CV ketel

Laat snel een cv ketel plaatsen door een deskundig bedrijf

Wilt u een nieuwe cv ketel laten plaatsen? Laat dit dan over aan Caan installatie & afbouw. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf dat ook werkzaamheden uitvoert op het gebied van elektra. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij onder meer denken aan werkzaamheden op het gebied van sanitair, elektra, brandpreventie en alarm, ventilatie en airconditioning, stuc- en tegelwerk, sanitair, water, gas en afvoer en verlichting. Wij zijn dan ook een veelzijdig bedrijf dat van alle markten thuis is.

Een nieuwe ketel laten plaatsen door ervaren vakmannen

Als u een nieuwe ketel wilt laten plaatsen dan kunnen onze vakmannen dit uitstekend voor u doen. Zij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van goede ketels. Wij zijn een erkende installateur van diverse Remeha ketels. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke soort woning een passende ketel te vinden, welke is geselecteerd op basis van uw energieverbruik.

Erkende Remeha installateur

Als erkende Remeha installateur weten wij exact hoe een Remeha ketel gebouwd is. In het geval van een storing aan de ketel van uw cv of wanneer u behoefte heeft aan extra service staan wij voor u klaar. Als u op zoek bent naar een ketel voor uw cv dan kunt u ons inschakelen. Als erkende Remeha installateur plaatsen wij een van de onderstaande cv ketels in uw woning:

cv ketel

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het ruime assortiment van de cv ketels van Remeha. Naast een passende ketel voor uw cv kunnen wij u ook voorzien van een goede thermostaat, zoals de iSense.

CV ketel laten installeren? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een nieuwe ketel in uw woning laten installeren? Dan kunt u hierover natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij komen dan snel eens bij u langs om te kijken welke ketel bij uw cv past. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstalllatie.nl. Verder is het ook mogelijk om via onze website een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Door dit te doen, bent u al wat meer op de hoogte van onze betaalbare tarieven. Wij zijn uw betrouwbare cv installateur en plaatsen een cv ketel in uw woning waar u nog jarenlang profijt van heeft.